ANKARA / KEÇİÖREN - Hayri Erişen İlkokulu

Hayri Erişen İlkokulu

Adres
SANCAKTEPE MAH. KIRIKKALELİLER CAD. HAYRİ ERİŞEN İLKOKULU NO: 30A İÇ KAPI NO: 1 KEÇİÖREN / ANKARA
Vizyon
Çalışanların ve öğrencilerin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu bulunmakla övündüğü, memmuniyet ilkesini prensip edinen çevresinde sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarıyla tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Eğitim çalışanlarımızın kendini geliştirmesini, bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanmasını sağlayarak Atatürk İlkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye karşı duyarlı, öğrenmeyi öğrenen, bireysel farklılıklara saygı duyan bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun davranan bireyler yetiştirmektir.
09.00- 14.45
Etlik Ayvalı dolmuşları son durak
Sancaktepe Mah. 1595. Cadde. No:30/A-1 Keçiören/ANKARA
İlçe merkezine uzaklığı 9 km, il merkezine uzaklığı 12 km