ANKARA / KEÇİÖREN - Hayri Erişen İlkokulu

The Future is Our Hands adlı e-twinning projemiz

Rehber Öğretmenimiz  Filiz ÇELİK’in  4.sınıf öğrencileriyle yürütmüş olduğu; Romanya, İtalya, Portekiz ve Hırvatistan'dan okulların yer aldığı uluslararası eTwinning projesi  "THE FUTURE IS IN OUR HANDS"  10.01.2023 tarihinde gerçekleşen proje öğretmenlerinin tanışma toplantısı ile başladı. Bu proje ile öğrencilerimize doğayı korursak geleceğimizi de koruruz fikrinden hareketle doğayı, suyumuzu, toprağımızı, ormanlarımızı, çevremizi koruma bilinci kazandırmak ve çevresine duyarlı, farkındalık sahibi bireyler olarak geleceklerine sahip çıkmayı öğrenmeleri amaçlanmıştır. Ayrıca projemizde öğrencilerimizin çok yönlü gelişmesi, sorumluluk duygusunun ve empati becerisinin ön plana çıkarılması, teknolojiyi bilinçli kullanmaları, Avrupa'daki  diğer kültürlerle tanışmaları ve yabancı dil becerilerini geliştirmeleri hedefleniyor.

31-03-2023

Yayın: 31.03.2023 - Güncelleme: 31.03.2023 14:25 - Görüntülenme: 128